Nie. Ma to miejsce jedynie w sytuacji usunięcia przez administratora handlowca z zespołu - wtedy na konto administratora przechodzą statystyki ofert wysłanych przez usuniętego członka zespołu.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?