Tak, przy czym taka sytuacja może mieć miejsce tylko gdy kasowane jest konto handlowca. W takiej sytuacji wszystkie jego oferty (wraz ze statystykami) zostaną przypisane do administratora zespołu. Obecna wersja systemu nie pozwala na swobodne przenoszenie ofert między kontami.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?