Nie. Jeżeli planujesz przerwę w korzystaniu z Sellizera możesz zrezygnować z przedłużania abonamentu na ten okres. Konto stanie się nieaktywne, ale wszystkie Twoje dane pozostaną bezpieczne.  W każdej chwili będziesz mógł wrócić do korzystania z niego poprzez zalogowanie i opłacenie wybranego przez siebie planu.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?