W przypadku niezrealizowania opłaty w terminie zostaje zablokowana możliwość wysyłki nowych ofert i dostęp do ich szczegółowych statystyk. Twoje dane pozostają jednak bezpieczne i nie tracisz dostępu do statystyk wysłanych wcześniej ofert.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?