Wstrzymana zostaje możliwość wysyłania nowych ofert i dostęp do ich szczegółowych statystyk. Twoje konto nie zostaje usunięte i wszystkie dane pozostają bezpieczne. Nie tracisz także dostępu do statystyk ofert wysłanych w czasie okresu testowego - pozostają one dostępne po zalogowaniu się do konta. 

Do korzystania z Sellizera możesz wrócić w każdej chwili - wystarczy, że zalogujesz się do swojego konta i wybierzesz pakiet najlepiej dopasowany do Twoich potrzeb.

Potrzebujesz pomocy? Daj nam znać! :)

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?