Po zakończeniu okresu testowego nie będziesz mieć możliwości dalszej wysyłki ofert. Twoje konto nie zostanie usunięte i wszystkie dane pozostaną bezpieczne. Nie stracisz także dostępu do statystyk ofert wysłanych w czasie okresu testowego - będą one dostępne po zalogowaniu się do konta. W każdej chwili będziesz mógł powrócić do korzystania z niego poprzez opłacenie wybranego pakietu.

Potrzebujesz pomocy? Skontaktuj się z nami :)

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?