Wystarczy, że klikniesz czerwony “x” znajdujący się w kolumnie Akcje przy ofercie, którą chcesz usunąć i zaakceptujesz komunikat ze strony Sellizer.pl. Pamiętaj jednak, że ta akcja jest nieodwracalna - po usunięciu konkretnej oferty nie będziesz mieć już dostępu do niej, jak i dotyczących jej statystyk. 

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?