Istnieje taka możliwość, ale wymaga to kontaktu z nami w celu przekazania odpowiedniego zgłoszenia do działu IT.
UWAGA: Proces możliwy do wykonania do 7 dni od usunięcia użytkownika.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?